Led-alasvalot sopivat jokaiseen kotiin

Aina välillä on piristävää uudistaa omaa kotia myös valaistuksen osalta. Sen avulla kun pystytään luomaan täysin uudenlaista tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen, käytännöllisyydestä puhumattakaan. Nimittäin on täysin eri esimerkiksi meikata luonnonvalossa kylpyhuoneessa, kuin töhertää sitä makuuhuoneen himmeässä valaistuksessa. Mutta millaisilla valoilla ja lampuilla joka tilanteessa toimiva valaistus olisi helpoin luoda? Vastauksen näihin kaikkiin tarjoaa laadukkaat led-alasvalot!

Led yleisvalaistus

Monelle vielä tuntemattomat led-alasvalot tarjoavat jokaiseen kotiin kaikissa tilanteissa toimivan valaistuksen – aina työvalaistuksesta, lähes kynttilänvaloa vastaavaan, hämyisään tunnelmavalaistukseen saakka. Nappia painamalla muuntautuvat led-alasvalot eivät myöskään vie paljoa energiaa, vaan sen sijaan säästävät sitä paljon verrattuna perinteisiin valaisimiin. Samalla ne toimivat ulko- sekä sisäkäytössä, kaikissa mahdollisissa tiloissa mukaan lukien jopa märkätilat.

Laatu ja monikäyttöisyys edellä

Päätyessäsi led-alasvalojen ostoon, kannattaa hankintaa tehdessä kiinnittää erityisesti huomiota perinteisen hinnan sijasta led-valojen laatuun. Halvat ulkomaiset ledit kun eivät vastaa millään tasolla valaisuteholtaan tai muilta yksityiskohdiltaan suomalaisten verkkokauppojen laadukkaimpia valoja. Ne kun kestävät vuosikausia toimivina ja useimmissa onkin jopa takuuta pitkälle ajalle. Laadusta muistuttaa myös alasvalojen muut ominaisuudet, kuten esimerkiksi himmennyksen tai värilämpötilansäädön mahdollisuudet. Ne kun tarjoavat käyttäjälleen entistä joustavampaa ja arkeen mukautuvampaa valaistusta.

Värilämpötilansäätö

Värilämpötilansäätö tarjoaa mahdollisuuden muokata kodin valaistusta täysin oman mielesi mukaan – voit esimerkiksi vaihtaa keittiössä kokkaukseen käytetyn kirkkaan valkoi­sen työvalon illallista syödessä taas lämpimään, lähes kynttilän valoa miimikoivaan tunnelmavalaistukseen. Ja tämä kaikki vain yhtä nappia painamalla. Myös esimerkiksi meikkaaminen kylpyhuoneessa onnistuu helpommin voimakkaassa luonnon valossa, kun taas illalla väsyneet silmät voivat kaivata hämyisämpää keltaista valoa.

Himmennys

Led-alasvalot tarjoavat myös mahdollisuuden valaistuksen tunnelman muuttamiseen himmennyksen avulla. Himmennys kun pystyy luomaan valaistukseen täysin uudenlaista tunnelmaa, aina kirkkaasta valosta illan hämyisään valoon. Näin ollen aina kannattaakin varmistaa, että tilaamasi alasvalot toimitetaan himmennyksen kanssa, jotta sinulle jää mahdollisuus niiden hyödyntämiseen. Himmentävä virtalähde kuuluukin useimmiten led-valoja myyvillä verkkokaupoilla suoraan valaisimen hintaan, mutta poikkeuksiakin toki aina löytyy.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *