Ulkoistettu kotisiivous helpottamaan kiireen keskelle

Arjen keskellä kodin siisteys saattaa jäädä muiden askareiden vuoksi taka-alalle. Ajankäyttö voi kiireisen aikataulun vuoksi olla haastavaa eikä aikaa aina riitä siivoukselle. Parastahan olisi, jos saisi itse päättää mihin aikansa käyttää, mutta kodin askareet, kuten imurointi ja keittiön siivous, on tehtävä kiireestä huolimatta. Mitä jos kuitenkin saisit itse päättää, käytätkö vapaa-aikasi harrastusten parissa, läheisten ihmisten kanssa tai yksin rentoutuen. Ratkaisu tähän on ulkoistettu kotisiivous

Puhdas koti on toimivan arjen edellytys, siisti koti luo turvallisen ja rauhallisen ympäristön, jossa voi rentoutua pitkän päivän päätteeksi. Kodin siisti yleisilme ja seesteinen tunnelma vähentää stressiä. Kukapa nyt viihtyisi sotkuisessa ja likaisessa kodissa. Kotisiivous helpottaa arjen kiireitä, ammattitaitoinen kodinhoitaja huolehtii puolestasi kotisi siisteydestä ja sinä voit ottaa rennosti. 

Kotisiivous on arjen luksusta

Kotisiivous tuo ripauksen luksusta arkeen, sillä sinun ei tarvitse huolehtia kodin siisteydestä, kun jätät sen alan ammattilaisen huolehdittavaksi. Kodinhoitaja siivoaa kotisi toiveidesi mukaisesti, esimerkiksi kerran tai kaksi kuukaudessa tai vaikkapa joka viikko. Hänen tehtäviinsä kuuluu muun muassa pölyjen pyyhkiminen, imurointi, vessan ja kylpyhuoneen pesu sekä keittiön siivoaminen. Halutessasi hän hoitaa myös esimerkiksi ikkunoiden pesun, pyykinpesun tai pihatyöt. 

Kotisiivous kattaa lähes kaikki kodin vaivalloiset työt, ulkoistamalla siivouksen pääset nauttimaan vapaa-ajastasi ihan uudella tavalla. Lisääntynyt vapaa-aika on varmasti tarpeen monen perheen hektisessä arjessa. Ylimääräisen ajan voi nyt käyttää vaikkapa omiin harrastuksiin, perheen yhteiseen aikaan tai ihan vain laiskotteluun. Kun kotisiivouksen hoitaa jokin ulkopuolinen taho, voit hyvällä omalla tunnolla löhöillä saman ajan sohvalla ilman stressiä tekemättömistä kotitöistä ja likaisesta kodista. 

Mitä kotisiivous sisältää?

Kotisiivous räätälöidään aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Halutessasi saat esimerkiksi perussiivouksen, perusteellisemman siivouksen tai paljon erilaisia lisäpalveluita. Perussiivoukseen kuuluu pölyjen ja kaikkien kosketuspintojen pyyhkiminen, lattian imurointi ja moppaus, keittiön puhdistus sekä vessan ja kylpyhuoneen siivous. 

Perussiivouksen lisäksi kotisiivoukseen voi kuulua muun muassa mattojen tamppaus, saunan pesu, ikkunoiden pesu, pyykinpesu sekä paljon muita kodin askareita. Kodinhoitaja voi myös ulkoiluttaa koiraa, auttaa ruokaostoksissa, tehdä pihatöitä tai avustaa juhlien järjestämisessä. Jokainen kotisiivous suunnitellaan aina asiakkaan toiveet etusijalla, joten saat apua juuri niihin kotitöihin mihin toivot.

Miksi siivouksen ulkoistaminen kannattaa?

Harvemmat meistä nauttii siivouksesta ja saati likaisesta kodista. Jos haluat käyttää kallisarvoisen vapaa-aikasi muuhun kuin kodin siivoukseen, kannattaa siivous ulkoistaa siivouksen ammattilaisille. Ammattilaiset hoitavat siivouksen ammattitaitoisesti ja iloisella mielellä, sinun on aivan turha kärvistellä imurin varressa suupielet alhaalla. Ulkoista siivous niin nautit puhtaan kodin seesteisestä tunnelmasta hymy kasvoilla. 

Viisi syytä, miksi siivous kannattaa jättää ammattilaisille:

  • Aikasi vapautuu siivoamisesta muihin, mukavampiin menoihin. 
  • Sinun ei enää tarvitse stressata tekemättömiä kotitöitä ja mieli lepää puhtaassa kodissa.
  • Huolellinen kodin siivous parantaa sisäilmaa, joka taas vaikuttaa vireyteesi sekä terveyteesi. 
  • Oikeilla aineilla ja välineillä toteutettu siivous pitää pinnat ja huonekalut hyvässä kunnossa, näin omaisuutesi arvo säilyy parempana pidempään.
  • Tuet kotimaista yrittäjyyttä, kun valitset siivouksen pieneltä kotimaiselta yritykseltä.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *